Nabídka studia

Strojírenskátechnologie

bakalářské (Bc.)prezenční3 roky

Studiem oboru získáte přehled o tom, jak věci fungují a co se dá jak vyrobit. A právě – vědět JAK – je pro úspěšnou výrobu to nejdůležitější. Jestli chcete nakouknout pod pokličku obrábění, tváření, svařování nebo slévání, obor Strojírenská technologie je to pravé. Vše si vyzkoušíte ručně i s pomocí moderních technologií. Postupně se seznámíte s pokročilými technologiemi, po celé studium můžete využívat skvěle vybavené dílny. Stanete se technologem, bez kterého se neobejde žádná strojírenská ani výrobní firma. Nebo pokračujte na inženýra. A to na obor Strojírenská technologie.

Výuku programu/specializace zajišťuje Ústav strojírenské technologie.

Detailní charakteristika studijního programu

Mít široký rozhled je pro začátek profesního života výhoda

  • 0 %

    absolventů na úřadech práce (pouze pokud byste chtěli)

  • 90 %

    studentů má pracovní smlouvu ještě před ukončením studia

  • 28 - 30 tis. Kč

    minimální nástupní plat absolventa

Nejste v tom sami!
Zeptejte se ambasadora studia, současného studenta, na cokoliv o studiu a životě na strojárně.

Strojírenství – Strojírenská technologie

„Strojírenská technologie tě naučí z myšlenky vytvořit realitu, z návrhu výrobku vyrobit reálnou součást. Pokud tedy chceš dělat něco praktického, tak je to obor přesně pro tebe. Při studiu se naučíš posoudit vyrobitelnost navržených součástí, vybrat nejvhodnější výrobní technologii, stroje i nástroje. Ale neboj, nejde jen o nesrozumitelnou teorii. Hodně věcí ti bude vysvětleno při praktických ukázkách, kde se vše lépe pochopí. Zjistíš, že jde provázat konstrukci s technologií. A jelikož se nové výrobky budou vyrábět stále, tak ani nebudeš mít nouzi o své budoucí uplatnění získaných znalostí.“

Martin Kasík

1. ročník

Tento ročník je potřeba vystudovat ve specializaci Strojírenství. Poté si můžete tuto specializaci zvolit a pokračovat ve studiu.

Všechny své vědomosti předají
a v těžkých chvílích vás podrží